www.metsamarkkinointi.com

0400-564433


Myytävät metsätilat

Tontit

LKV- palvelut myyjälle

Palvelut ostajalle

Myydyt tilat

Hintatilasto 

Puumarkkinat

Puun välitys

Yhteystiedot

Yritysesittely 

Aloitussivu

Kauppatavat
tutuksi

 

K-P:n MM Oy LKV

Pitkänsillankatu 20 c      67100 Kokkola

Puh (06) 831 4175

mmoy@anvianet.fi

Y-tunnus 0951772-7    

krnro 572.820  kotipaikka Kaustinen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kauppatavat tutuksi

MYYNTIHINTA
Ns. apteekin hinta, jolla kohde myydään ensimmäiselle myyntihinnan tarjonneelle ja käsirahalla tarjouksensa vahvistaneelle.

HINTAPYYNTÖ
On myyjän / välittäjän näkemys kohteen myyntihinnasta, mutta tarjouksia vastaanotetaan ilmoitettuun määräaikaan saakka. Tarjoukset ovat suljettuja eli ne avataan/käsitellään vasta määräajan jälkeen.
   

TARJOUSKAUPPA
V 
Hintapyyntö / hintanäkemys esitetään ja tarjouksia vastaanotetaan (tarjousten eräpäivään saakka). Mikäli päivämäärää ei ole ilmoitettu on kyseessä neuvottelu-menettelykauppa, jolloin myyjä harkitsee kunkin jätetyn tarjouksen erikseen. Kohde voi tulla myydyksi millä hetkellä tahansa. Kaikille kohteille varataan kahden viikon myyntiaika ennen yhdenkään tarjouksen hyväksymistä ja / myynnin päättämistä. Tarjouskauppakohteiden  korkein tarjous esitetään www-sivulla Tarjousajan jälkeen myyjä harkitsee tulleet tarjoukset.
Tarjouskauppak
ohteen tunnistat tästä merkistäV Kohteissa sovelletaan seuraavia ehtoja:

Tarjouksen on oltava voimassa vähintään kaksi viikkoa antamisestaan.

Tarjoukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tarjoukset päivitetään www-sivulle päivittäin. Tarjousten erääntymispäivänä esitetään / ilmoitetaan vain edellisen päivän korkein tarjous. Mikäli kohteeseen tulee saman suuruisia tarjouksia myyjä valitsee kenelle myy.

Tarjous noteerataan, mikäli se täyttää  minimikorotuksen. Korotuksen on oltava vähintään esitteessä erikseen ilmoitetun minimikorotuksen suuruinen tai vähintään 200 eur.

Mikäli, olet tarjonnut kohteesta ja tarjouksesi esiintyy www-esitteessä myös tarjouspäivän aamuna, on hyvä muistaa, että tarjouspäivänä jätettyjä tarjouksia ei päivitetä nettiin.  Tässä tapauksessa saman tarjoajan uusi tarjous voi olla ehdollinen: Mikäli aikaisempi tarjoukseni on kohteeseen jätetty ainoa tarjous, tai muutoin tarjoukseni on jo korkein, tämä tarjous kumoutuu.

Tulleista tarjouksista esitetään vain korkein. Tarjouksen antajan tietoja emme julkaise emmekä luovuta eteenpäin muille kuin yhteenvetona myyjälle. Tarjouksesta esitetään netissä vain tarjouksen suuruus (euromäärä).

Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset välittäjän tarjouksista tekemän yhteenvedon ja esityksen jälkeen. Päätöksen myynnistä tekee myyjä.

Tulleet tarjoukset päivitetään www-sivuille manuaalisesti, tämän vuoksi kyseessä ei ole reaaliaikainen kauppa. Muista päivittää koneesi (F5 näppäin) nähdäksesi kohteen viimeisimmän päivityksen.

Tarjouksen voi jättää faksilla:, puhelimitse 0400-564433, 06-8314175, sähköpostilla: mmoy@anvianet.fi
 tai kirjeitse: K-P:n Metsämarkkinointi Oy, Pitkänsillankatu 20 c, 67100 Kokkola tai kohteessa erikseen mainitulla tavalla.

Myyjän hyväksyttyä tarjouksen tarjouksen tekijälle ilmoitetaan asiasta puhelimella tai sähköpostilla asiakkaan toiveen mukaan. Tämän jälkeen käsirahalasku (max 10% tarjouksen suuruudesta) lähetetään  välittömästi tarjouksen tekijälle ja maksun tultua kohde merkitään myydyksi.