K-P:n MM Oy LKV [A]

metsamarkkinointi.fi
      27 v  1993-2020

 


 

 

 

 

 

 

Raahe, maatilan talouskeskus 0,8 ha
Läntisrannantie 133
tarjoa viim. 24.9

Raahen Vihannissa Läntisrannantie 133 osoitteessa vanhan maatilan talouskeskus rakennuksineen noin 0,8 ha määräalana tilasta  Kukkonen 1:44 alla olevan kartan ja ilmakuvan mukaisesti. Tilan ja pihapiirin alueella on voimassa Vihannin kirkonkylän osayleiskaava. Pellot ovat MT -merkinnällä (maatalousalue) ja rakennuspaikka on merkitty AP -merkinnällä asuinpientalojen alueeksi. 

Myydään tarjouskaupalla joko 102,12 ha maa- ja metsätilakokonaisuuden   mukana, pellot pihapiirin rakennusten kanssa noin 11,2 ha määräalana tai 0,8 ha määräalana rakennukset erikseen riippuen saatavista ostotarjouksista. 

 DJI_0022.JPG
     Lisää kuvia kuvaa klikkaamalla

          
  

          Videoesittely   Irtaimistokuvat
            tilakartta               lähestymis-           indeksikartta        

Puurunkoinen, lautavuorinen talo on valmistunut kiinteistöveroperusteen mukaan v 1940 90 m2:n suuruisena ja siihen on tehty elintasosiipenä tiilivuorinen talouspää vuonna 1969 27 m2:n suuruisena. Talo on ollut kylmillään vuodesta 2004 alkaen. Tilalla on sähköliittymä, mutta ei ole vesilittymää. Vesi on haettu omasta kaivosta / lähdevesi. Nykyisellään talo ei sovellu asuinkäyttöön eikä jatkuvaan vapaa-ajan käyttöön, sillä siellä voi olla merkittäviä kosteusvaurioita, mitkä tekevät rakennuksesta korjauskelvottoman. Verotusarvo rakennuspaikan ja tuotantorakennusten rakennuspaikan kanssa on yhteensä noin 14.000 € ja ns jälleenhankinta-arvo 48.700 €. Verotusperuste yliarvioi kohteen nykyistä käyttöarvoa.

Muut rakennukset pihapiirissä ovat käyttökuntoisia ja muodostavat rakennuspaikan kanssa hyvän aihion uudeksi talouskeskukseksi, pieneläintilaksi, hevostilaksi tai vapaa-ajan viettopaikaksi. Taloa vastapäätä on iso hirsiaitta ja tienliittymässä pienempi hirsiaitta. Navettarakennus on tiiliseinäinen lautarakenteista karjalato-osaa lukuunottamatta. Maakellari on navetan ja isomman aitan välissä. Uudempi varastorakennus on peltikattoisena hyväkuntoinen. Vanha riihi-/varastorakennus on osin hirsi ja osin lautarakenteinen.

Rakennuksissa on vanhaa maatalousirtaimistoa, mikä myydään tarjousten perusteella erikseen.

                                    
                          ulkoilureitti kiertää tilan kautta

Tarjoukset osoitteella mmoy@anvianet.fi  tai alla olevalla lomakkeella tai 0400564433.  
 
Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen maanmittauslaitoksen kulloisenkin hinnaston mukaan ( 120 €)  4 %:n varainsiirtoveron ja  lainhuudon haun kulut sekä määräalan lohkomiskulut, jos pihapiiri ja/tai pellot myydään erikseen.

PALAA TAKAISIN KOHDELISTAUSSIVULLE

Tee tarjous https://metsamarkkinointi.fi/ota-yhteytta/
 

----------------------

MAA- JA METSÄTILAT JA NÄIDEN VÄLITYSPALVELUT JÄRJESTÄÄ
metsamarkkinointi.fi

K-P:n MM Oy LKV
Pitkänsillankatu 20 c  67100 Kokkola

0400-564433 LKV  Manu Purola
mmoy@anvianet.fi
y-
tunnus 0951772-7,  krnro 572.820  kotipaikka Kaustinen